Espai FemIlles

Som les dones de l’Espai Mallorca. Som membres de la junta, treballadores, sòcies i amigues. Dones amb pensaments diferents i idees allunyades, però amb un objectiu comú. Ens hem ajuntat, ens hem escoltat i ens hem organitzat. I ha sortit això: ha nascut FemIlles. El nostre col·lectiu surt de la necessitat de recuperar el que ens han pres. Volem donar-nos veu. Tornar-nos la veu. Volem recuperar carrers, places i espais que són nostres encara que ens siguin negats. Volem cobrar la força que ens diuen que no tenim. Volem fer-nos ben presents, crear un espai per a les dones que ens movem i que lluitam, que ens organitzam i que criticam els rols establerts. I ho volem fer des d’aquí, des de l’Espai Mallorca.

 

Volem fer de l’Espai Mallorca un punt de trobada de dones i un lloc de suport per a totes elles. Creim necessari refermar una perspectiva de gènere en totes les activitats impulsades per l’Espai, des del dia a dia fins a la programació especial. Crear, en definitiva, un Espai Mallorca lliure de masclismes. El nostre objectiu és fomentar el debat, impulsar accions i espais on les dones siguem protagonistes. Reivindicam l’obsolescència del patriarcat i la volem fer efectiva. I ho farem sense caure en aparences i rebutjant la discriminació que alguns justifiquen en nom de la tradició.

 

Sabem que no esteim totes soles. Que el feminisme és present i ben arrelat a les Illes. I que ja fa temps que hi ha dones organitzades que lluiten perquè siguin un lloc més just. Volem que totes elles tenguin veu també a l’Espai Mallorca. Volem crear un vincle d’unió, teixir llaços que travessin la mar per aprendre mútuament i per créixer entre totes. Sabem que juntes som més fortes. I és així com ens volem: fortes i combatives. Per això hem nascut i per això lluitarem.

 

Visca l’Espai Mallorca; mori el patriarcat!

Què hem fet?

WhatsApp Image 2020-02-17 at 12.32.47.jp
WhatsApp Image 2020-02-29 at 11.37.36.jp
8 de març del 2020
8 de març del 2020

press to zoom
Algunes integrants
Algunes integrants

press to zoom
8 de març del 2020
8 de març del 2020

press to zoom
8 de març del 2020
8 de març del 2020

press to zoom
1/37