top of page
Fes-te'n soci.jpg

Fes-te'n soci!

Per què una nova política associativa?

Amb més de deu anys a l’esquena, l’Espai Mallorca —renascut de les cendres de l’antic Espai— ja és un projecte consolidat. Entenem que una peça fonamental d’aquest èxit és la gent que ens ha ajudat a fer-ho possible. Amb l’objectiu de continuar creixent com a associació, hem emprès una reforma de la política associativa que permeti encarar el futur amb garanties.

 

Les línies mestres que inspiren aquesta nova política són dues. D’una banda, premiar el suport incondicional que durant aquests anys hem rebut per part del conjunt actual de socis, que han cregut en aquest projecte i hi han aportat el seu gra d’arena. D’altra banda, donar facilitats a totes les persones que fins a dia d’avui contribuïen també a la bona salut de l’Espai, però que encara no s’havien associat formalment al projecte, per tal que puguin esdevenir part de la nostra família.

 

Tenint presents aquestes dues idees, hem dissenyat una política amb tres modalitats de socis, a fi que cadascú pugui triar el perfil que s’adapti més a les pròpies circumstàncies. Així mateix, hem fet una rebaixa general del cost de les quotes, per tal que els diners no siguin obstacle per adherir-se al projecte. I, per últim —però no manco important—, hem reorganitzat els avantatges de què gaudeixen els socis, i n’hem afegit alguns de nous que de ben segur que us resultaran interessants.

Quines són les quotes i què impliquen?

1) Soci ordinari. Quota de 2 € anuals (simbòlic).

2) Soci protector. Quota de 15 € trimestrals. És la quota més popular i et permet gaudir de tota una sèrie d'avantatges:

✦  Participar als nostres tallers
✦  Carta a preus reduïts
✦  Descompte del 5 % a la llibreria
✦  Accés a la sala principal
✦  Una reserva de la sala gratuïta a l’any
✦  Descompte als nostres actes
✦  Descomptes a entitats col·laboradores
✦  Marxandatge a preu reduït

 

3) Soci mecenes. Quota voluntària anual (+ 60 €).

✦  Mateixos avantatges que els socis protectors

4) Patrocinadors. Entitats o empreses que vulguin donar suport a les nostres iniciatives. A canvi, podran fer ús pactat de les nostres instal·lacions i a més inclourem la seva imatge al nostre apartat web d'agraïments. 

Com puc fer-me soci?

Molt senzill. Baixa’t la butlleta de soci, completa-la amb les dades personals i la signatura, i fes-nos-la arribar a través del correu electrònic (critsirenou@gmail.com) o en paper al mateix Espai Mallorca.

bottom of page