top of page

el CENTRE CULTURAL

de les Illes Balears al cor de Barcelona

L'Espai Mallorca és un centre impulsor de propostes culturals, artístiques i gastronòmiques de les Illes Balears a Barcelona. Tenim un local polivalent que ens serveix com a bar-restaurant, sala d'exposicions, per fer concerts, projeccions, tallers, teatre, conferències, debats, presentacions de llibres, ballades, i un llarg etcètera d'activitats de tot tipus. S'ha convertit en un punt de trobada per a associacions, entitats i veïnat, i comptam amb un servei de llibreria especialitzat en títols de les Illes, únic a Barcelona.


L'Espai és gestionat per una associació sense ànim de lucre, integrada per persones que, de manera voluntària i desinteressada, fan possible que aquest projecte tiri endavant. Apostem per propostes de petit format, de caràcter intimista i, sobretot, que serveixin per donar primeres oportunitats a la joves creadors.


Us donam la benvinguda a l'Espai Mallorca, una aventura inspiradora i necessària que tira endavant gràcies a la il·lusió i la dedicació de molta de gent, i que reivindica la universalitat d'estimar la terra.


Us hi esperam!

icons8-instagram-480.png

troba'ns a
LES XARXES

Entre_columnes.png
Periódico

Entre columnes

Un punt de trobada per a les revistes locals, culturals o de divulgació de les Balears

Aquest curs hem preparat un cicle per presentar a Barcelona tot un seguit de produccions editorials que han aparegut els darrers anys a les Illes: revistes musicals i literàries, publicacions digitals marcades per una mirada crítica i social i projectes de divulgació històrica. A més a més, obrirem el debat de la importància de les revistes locals com a mitjans de proximitat que dinamitzen socialment i culturalment el nostre territori i també parlarem del futur que els espera. La digitalització, el relleu generacional o l'excés d'informació poden ser un repte per a les petites capçaleres.

 

El cicle de revistes “Entre columnes” vol posar en valor el treball minuciós i únic que realitzen les persones implicades en aquestes publicacions, i animar al públic a reivindicar la importància i la presència d’aquest contingut a les nostres illes.

D'allà deçà (1).png
D'allà deçà (4000 x 1080 px) (1).png
titol.png

2023

logos.png
stjordi.png

Durant anys ens han fet creure que les Illes Balears eren un territori de pau i tranquil·litat, idíl·lic i paradisíac. Però el passat i el present ens demostren que no, ans al contrari.

Per això, la programació d'aquest curs s'emmarcarà dins del cicle “Illes de la calma” per reflexionar sobre les propostes culturals, el passat de les Illes i les lluites del seu present, per demostrar que les Balears no són les #illesdelacalma.