top of page

Programació

Les illes Balears formam part d'una cultura catalana i mediterrània que volem reivindicar. 

A casa nostra hi trobareu, amb major mesura, joves artistes que volen mostrar-se al públic però també artistes consolidats.

La nostra programació és variada: tenim presentacions de llibres, exposicions, conferències  i col·loquis, mostres cinematogràfiques i teatrals, concerts i tasts gastronòmics!

Ah, i feim classes de ball de bot, de fandango menorquí, de flabiol i tamborí i de glosa!

Trobareu tota la informació més avall.

Tallers

Actualment, els socis de l'Espai Mallorca es poden apuntar a tres tallers. 

El primer és el que té més ressò: el de ball de bot. Les classes es fan tots els dissabtes dematí, en diferents grups segons el nivell de l'alumne: iniciació, intermig i avançat. Ara hem hagut d'ampliar les classes, i també n'oferim d'iniciació els dilluns, dimarts i dijous a causa de l'increment d'alumnes.

El segon és el de flabiol i tamborí. Una novetat de l'Espai que ja compta amb un grapat d'alumnes.

Finalment, el taller de glosa. Tots els dimecres a les 19 h els alumnes es reuneixen i es preparen per les glosades populars que celebram a l'Espai de tant en tant.

Activitats actuals

El calendari de l'Espai Mallorca abraça d'octubre a juny. Celebram l'aniversari a principi de curs, un bingo previ a les festes de Nadal, també fem una festa de Sant Antoni per a tota la gent que no pot anar a Mallorca amb les famoses beneïdes, la festa de Carnestoltes, Sant Jordi i la festa de final de curs de ball de bot. 

A més, de tant en tant comptam amb presentacions de llibres, concerts, exposicions, col·loquis... 

RepensEM les Illes

RepensEM les Illes és un cicle de converses que neix amb l'objectiu d'analitzar des de diverses perspectives les conseqüències que tendrà el coronavirus a la nostra terra. Diferents personalitats de les Illes (de camps tan diversos com la geografia, el periodisme, la sociologia, o la pagesia) ens donaran el seu punt de vista sobre els temps que venen i ens permetran reflexionar sobre cap on hem d'anar i què hem de fer per arribar-hi.

Actualment, pots veure-les a la llista de reproducció següent:

WhatsApp Image 2020-04-19 at 22.41.16.jp
bottom of page