top of page

Programació

Les illes Balears formam part d'una cultura catalana i mediterrània que volem reivindicar. A casa nostra hi trobareu, amb major mesura, joves artistes que volen mostrar-se al públic però també artistes consolidats. Si tens una proposta de programació la pots fer arribar a programacio@critsirenou.com.

La nostra programació és variada: tenim presentacions de llibres, exposicions, conferències  i col·loquis, mostres cinematogràfiques i teatrals, concerts i tasts gastronòmics!

Tallers

Actualment, els socis de l'Espai Mallorca es poden apuntar a tres tallers:

  • El primer és el que té més ressò: el de ball de bot. Les classes es fan tots els dissabtes dematí, en diferents grups segons el nivell de l'alumne: iniciació, intermig i avançat. Ara hem hagut d'ampliar les classes, i també n'oferim els dilluns i els dimarts a causa de l'increment d'alumnes.

  • El segon és el taller de glosa. Tots els dimecres a les 20 h els alumnes es reuneixen i es preparen per les glosades populars que celebram a l'Espai de tant en tant.

  • Finalment, tenim el taller de guitarra d'acompanyament, cada dijous a les 20 h, per preparar els millors músics de cara als nostres populars vespres de cantares.

Activitats actuals

El calendari de l'Espai Mallorca abraça d'octubre a juny. Celebram l'aniversari a principi de curs, un bingo previ a les festes de Nadal, també fem una festa de Sant Antoni per a tota la gent que no pot anar a Mallorca amb les famoses beneïdes, la festa de Carnestoltes, Sant Jordi i la festa de final de curs de ball de bot. 

A més, de tant en tant comptam amb presentacions de llibres, concerts, exposicions, col·loquis... 

RepensEM les Illes

RepensEM les Illes fou un cicle de converses nascut amb l'objectiu d'analitzar des de diverses perspectives les conseqüències del coronavirus a la nostra terra. Diferents personalitats de les Illes (de camps tan diversos com la geografia, el periodisme, la sociologia, o la pagesia) donen el seu punt de vista i ens permeten reflexionar sobre cap on hem d'anar i què hem de fer per arribar-hi.

Actualment, pots veure-les a la llista de reproducció següent:

WhatsApp Image 2020-04-19 at 22.41.16.jp
bottom of page