Programació

Les illes Balears formam part d'una cultura catalana i mediterrània que volem reivindicar. 

A casa nostra hi trobareu, amb major mesura, joves artistes que volen mostrar-se al públic però també artistes consolidats.

La nostra programació és variada: tenim presentacions de llibres, exposicions, conferències  i col·loquis, mostres cinematogràfiques i teatrals, concerts i tasts gastronòmics!

Ah, i feim classes de ball de bot, de fandango menorquí, de flabiol i tamborí i de glosa!

Trobareu tota la informació més avall.

Tallers

Actualment, els socis de l'Espai Mallorca es poden apuntar a tres tallers. 

El primer és el que té més ressò: el de ball de bot. Les classes es fan tots els dissabtes dematí, en diferents grups segons el nivell de l'alumne: iniciació, intermig i avançat. Ara hem hagut d'ampliar la classe d'iniciació als dilluns a causa de l'increment d'alumnes.

El segon és el de flabiol i tamborí. Una novetat de l'Espai que ja compta amb un grapat d'alumnes. També tenim diferents grups segons el nivell. 

Finalment, el taller de glosa. Tots els divendres a les 20 h els alumnes es reuneixen i es preparen per les glosades populars que celebram a l'Espai de tant en tant.

Activitats actuals

El calendari de l'Espai Mallorca abraça d'octubre a juny. Celebram l'aniversari a principi de curs, un bingo previ a les festes de Nadal, també fem una festa de Sant Antoni per a tota la gent que no pot anar a Mallorca amb les famoses beneïdes, la festa de Carnestoltes, Sant Jordi i la festa de final de curs de ball de bot. 

A més, de tant en tant comptam amb presentacions de llibres, concerts, i cantades populars cada dijous.

RepensEM les Illes

 

RepensEM les Illes és un cicle de converses que neix amb l'objectiu d'analitzar des de diverses perspectives les conseqüències que tendrà el coronavirus a la nostra terra. Diferents personalitats de les Illes (de camps tan diversos com la geografia, el periodisme, la sociologia, o la pagesia) ens donaran el seu punt de vista sobre els temps que venen i ens permetran reflexionar sobre cap on hem d'anar i què hem de fer per arribar-hi.

Actualment, pots veure-les a la llista de reproducció següent:

 

Sant Jordi a l'Espai Mallorca

 

Aquest Sant Jordi no serà, ni de bon tros, com l'havíem planejat. Inevitablement, trobarem a faltar la nostra estimada plaça i el caliu de la gent que any rere any ens acompanyau en aquesta diada. Malgrat açò, a l'Espai Mallorca us volem continuar acostant la literatura de les Illes. Durant aquests mesos de feina, hem actualitzat el catàleg del nostre fons i hem repensat la llibreria. Mentre esperam a poder apujar la persiana, obrim el catàleg a comandes en línia. Trobareu tota la informació a l'apartat de llibreria.