Programació

Les illes Balears formam part d'una cultura catalana i mediterrània que volem reivindicar. 

A casa nostra hi trobareu, amb major mesura, joves artistes que volen mostrar-se al públic però també artistes consolidats.

La nostra programació és variada: tenim presentacions de llibres, exposicions, conferències  i col·loquis, mostres cinematogràfiques i teatrals, concerts i tasts gastronòmics!

Ah, i feim classes de ball de bot, de fandango menorquí, de flabiol i tamborí i de glosa!

Trobareu tota la informació més avall.

Tallers

Actualment, els socis de l'Espai Mallorca es poden apuntar a tres tallers. 

El primer és el que té més ressò: el de ball de bot. Les classes es fan tots els dissabtes dematí, en diferents grups segons el nivell de l'alumne: iniciació, intermig i avançat. Ara hem hagut d'ampliar la classe d'iniciació als dilluns a causa de l'increment d'alumnes.

El segon és el de flabiol i tamborí. Una novetat de l'Espai que ja compta amb un grapat d'alumnes. També tenim diferents grups segons el nivell. 

Finalment, el taller de glosa. Tots els divendres a les 20 h els alumnes es reuneixen i es preparen per les glosades populars que celebram a l'Espai de tant en tant.

Activitats actuals

El calendari de l'Espai Mallorca abraça d'octubre a juny. Celebram l'aniversari a principi de curs, un bingo previ a les festes de Nadal, també fem una festa de Sant Antoni per a tota la gent que no pot anar a Mallorca amb les famoses beneïdes, la festa de Carnestoltes, Sant Jordi i la festa de final de curs de ball de bot. 

A més, de tant en tant comptam amb presentacions de llibres, concerts, i cantades populars cada dijous.

HORARI ADAPTAT.png

RepensEM les Illes

 

RepensEM les Illes és un cicle de converses que neix amb l'objectiu d'analitzar des de diverses perspectives les conseqüències que tendrà el coronavirus a la nostra terra. Diferents personalitats de les Illes (de camps tan diversos com la geografia, el periodisme, la sociologia, o la pagesia) ens donaran el seu punt de vista sobre els temps que venen i ens permetran reflexionar sobre cap on hem d'anar i què hem de fer per arribar-hi.

Actualment, pots veure-les a la llista de reproducció següent:

 

WhatsApp Image 2020-04-19 at 22.41.16.jp

Sant Jordi a l'Espai Mallorca

 

Aquest Sant Jordi no serà, ni de bon tros, com l'havíem planejat. Inevitablement, trobarem a faltar la nostra estimada plaça i el caliu de la gent que any rere any ens acompanyau en aquesta diada. Malgrat açò, a l'Espai Mallorca us volem continuar acostant la literatura de les Illes. Durant aquests mesos de feina, hem actualitzat el catàleg del nostre fons i hem repensat la llibreria. Mentre esperam a poder apujar la persiana, obrim el catàleg a comandes en línia. Trobareu tota la informació a l'apartat de llibreria.

WhatsApp Image 2020-04-19 at 21.13.22.jp