top of page

Programació

Les illes Balears formam part d'una cultura catalana i mediterrània que volem reivindicar. A casa nostra hi trobareu, amb major mesura, joves artistes que volen mostrar-se al públic però també artistes consolidats. Si tens una proposta de programació la pots fer arribar a programacio@critsirenou.com.

La nostra programació és variada: tenim presentacions de llibres, exposicions, conferències  i col·loquis, mostres cinematogràfiques i teatrals, concerts i tasts gastronòmics!

Tallers

Actualment, els socis de l'Espai Mallorca es poden apuntar a tres tallers:

  • El primer és el que té més ressò: el de ball de bot. Les classes es fan tots els dissabtes dematí, en diferents grups segons el nivell de l'alumne: iniciació, intermig i avançat. Ara hem hagut d'ampliar les classes, i també n'oferim els dilluns i els dimarts a causa de l'increment d'alumnes.

  • El segon és el taller de glosa. Tots els dimecres a les 20 h els alumnes es reuneixen i es preparen per les glosades populars que celebram a l'Espai de tant en tant.

  • Finalment, tenim el taller de guitarra d'acompanyament, cada dijous a les 20 h, per preparar els millors músics de cara als nostres populars vespres de cantares.

Tallers2023-24.png

Activitats actuals

El calendari de l'Espai Mallorca abraça d'octubre a juny. Celebram l'aniversari a principi de curs, un bingo previ a les festes de Nadal, també fem una festa de Sant Antoni per a tota la gent que no pot anar a Mallorca amb les famoses beneïdes, la festa de Carnestoltes, Sant Jordi i la festa de final de curs de ball de bot. 

A més, de tant en tant comptam amb presentacions de llibres, concerts, exposicions, col·loquis... 

WhatsApp Image 2024-01-22 at 14.11.57.jpeg

RepensEM les Illes

RepensEM les Illes fou un cicle de converses nascut amb l'objectiu d'analitzar des de diverses perspectives les conseqüències del coronavirus a la nostra terra. Diferents personalitats de les Illes (de camps tan diversos com la geografia, el periodisme, la sociologia, o la pagesia) donen el seu punt de vista i ens permeten reflexionar sobre cap on hem d'anar i què hem de fer per arribar-hi.

Actualment, pots veure-les a la llista de reproducció següent:

93434605_1234756816719332_3381783255173824512_n.jpeg
bottom of page